DRVENA STOLARIJA

Napretkom tehnologije korištenja drva, pronalaskom načina i sredstava za zaštitu drva, novim metodama spajanja i prerade drva, ono i dalje predstavlja materijal osobite vrijednosti i podobnosti za različite načine izvedbe.

Drvo kao materijal

Drvo je plemenit, topao materijal s vrlo širokim mogućnostima konstruktivnog oblikovanja.

Iz naše ponude posebno izdvajamo izradu stolarije od punog, masivnog drveta od kojih izdvajamo hrast, ariš, jasen, smreku i bukvu. Slijedom 30-to godišnjeg iskustva u izradi proizvoda od masivnog drveta , nudimo vam ulazna i sobna vrata, prozore sa i bez grilja, balkonska vrata, stepenice, kuhinje, ormare, vitrine, barske stolice, krevete, rukohvate, stolove i klupe te druge proizvode od punog drveta.
Izrada drvenih prozora
Izrada drvenih prozora
Izrada drvenih vrata

Drvena vrata

Drvena vrata oplemenjuju arhitekturne linije građevine, važan su detalj svakog objekta, obiteljske kuće kao i drugih stambenih objekata.

Ulazna vrata klasičnog izgleda i jednostavnih linija donose toplinu u vaš dom te vam pružaju sigurnost i odličnu zvučnu i toplinsku izolaciju.

Imamo u ponudi ulazna, balkonska, sobna vrata od punog drveta ili furniranih krila s staklom ili bez njega, pregradne drveno-staklene stijene, vrata od drveta s ukladama, vrata za vinske podrume od masivnog hrasta ili jasena, mogućnosti kombiniranja raznih širina štokova sa ili bez uklada i raznih varijanti završnih opšavnih lajsni.

Drveni prozori

Drveni prozori pružaju dobru toplinsku izolaciju, omogućavaju zdravu izmjenu zraka unutar prostora te podižu sam izgled prostora. Drvo diše i upija višak vlage, pozitivno djeluje na zdravlje, štedi energiju i stvara ugodnu atmosferu u vašem domu.

Izrađujemo dvostruke , dvokrilne prozore, sa običnim ili izo staklom, stilske prozore, lučne prozore ili prozore nepravilnih oblika. Sve varijante prozora od punog drveta.
Izrada drvenih prozora
Izrada drvenih prozora
Izrada drvenih prozora

Drvena gazišta

Drvene stepenice, bez obzira na vrstu drva, prostoru uvijek daju izvornu toplinu i ljepotu koju primjerice ne mogu dati suvremeni materijali poput stakla ili metala.

U ponudi imamo drvena gazišta za stepeništa od hrasta ili jasena s podstepenkama ili na željeznu konstrukciju., drvene rukohvate i ograde za stepeništa.
Drvena gazišta za stepenice
Drvena gazišta za stepenište

Radovi na kulturnim dobrima

Posjedujemo licencu Ministarstva kulture RH za obavljanje stolarskih radova na nepokretnim kulturnim dobrima. Licenca je rezultat dugogodišnjeg iskustva i rada u stolariji i izradi stilske drvene stolarije.

Zatražite ponudu

web stranica

www.stolarija-roncevic.hr

adresa

V. Nazora 52, Trenkovo
34330 Velika
Hrvatska

e-mail

info@stolarija-roncevic.hr

telefon

098 903 41 29