Drvene stepenice

Drvo u svakom domu daje osjećaj topline. Ugradnjom drvenih gazišta na stepenicama ili drvenog stepeništa u kući donosimo toplinu u dom. Izrađujemo drvena stepeništa, drvena gazišta za stepenice, drvene ograde na stubištima...Nudimo vam gazišta od masivnog hrasta a po želji mogu biti i od jasena ili oraha.

Opširnije...

Drvene grilje za prozore

Dolaskom sunčanih dana, povećava se potreba za zamračivanjem prostora u kojem boravimo. Nudimo vam izradu drvenih grilja za prozore raznih varijnati. Proizvodimo grilje za prozore i balkonska vrata s pomičnim ili fiksnim lamelama. Za otvaranje grilje nudimo kvalitetni austrijski MAco Rustico okov u bijeloj i crnoj boji.

Opširnije...

Drvena stolarija na kulturnim dobrima

Stolarija Rončević posjeduje licencu Ministarstva kulture RH za izvođenje radova na nepokretnim kulturnim dobrima. Licencu smo zaslužili tijekom godina rada na izradi stilske drvene stolarije, starinske drvene stolarije. Izradili smo stilske prozore na školama u središtu Požege, na zgradama pod zaštitom kulturne baštine, sakralnim objektima...

Opširnije...

Klizna drvena vrata

Klizna drvena vrata su korisna kod pregrađivanja raznih prostora zbog želje za smanjenim prostorom, skrivanjem neželjenih pogleda ... Nudimo drvena klizna vrata raznog dizajna. Vrata mogu biti s više ili manje stakla, s ukopnim ručkama , s mogućnošću ključanja. U mogućnosti smo ponuditi izo staklo raznih debljina, staklo s pjeskarenim motivima po želji kao i staklo u boji, tako da se vrata mogu prilagoditi svakom prostoru....

Opširnije...

Izrada kuhinja od drveta

Specijalizirali smo se za izradu kuhinja po mjeri s drvenim frontama (prednjicama). Nudimo vam kuhinje po mjeri s starinskim vratima s ukladama izrađenim od masivnog drveta hrasta. Dizajn kuhinjskih prednjica (vrata) možemo prilagoditi vašim željama, tako da možemo proizvesti i fronte s ravnim ukladama, sa zaobljenim linijama, s ufrezanim linijama, s više ili manje ukrašenim rubovima.

Opširnije...

Ulazna drvena vrata

Proizvodimo ulazna drvena vrata po mjeri i po kupčevim zahtjevima. Izrađujemo ih od masivnog drveta hrasta, jasena, bora, ariša, smreke...Nudimo drvena vrata s stilskim drvenim ukladama i futer štokovima, raznim podesivim opšavnim lajsnama, te stilskim ukrasima po želji. Ovisno o potrebama i željama kupaca u drvena vrata ugrađujemo sigurnosne brave s više točki zaključavanja, padajuće brtve ispod vrata zbog bolje izolacije, ukrasni stilski okov ili moderni okov za otvaranje.

Opširnije...