Company presentation in English

O nama

Tvrtka STOLARIJA RONČEVIĆ d.o.o započela je s radom 2006.godine kao nastavak 30 godišnje obiteljske tradicije stolarskog zanata i obrade drveta. Posjedujemo licencu Ministarstva kulture za obavljanje stolarskih radova na kulturnim dobrima.

Sjedište tvrtke je u naselju Trenkovo u općini Velika. Zapošljava 5 djelatnika.

Po vašim željama izrađujemo namještaj i stolariju od pločastih materijala kao i od masivnog drveta.

U vlastitom proizvodnom pogonu od preko 800 m2 , zaokružili smo sve proizvodne procese u proizvodnji drvene stolarije i namještaja  po mjeri.

U naše proizvode ugrađujemo najbolju drvenu sirovinu, te austrijski iveral Egger kao i najkvalitetnije okove u izradi namještaja i stolarije.

Pratimo sve nove trendove u izradi namještaja i drvene stolarije te u potpunosti smo u stanju odgovoriti na sve zahtjeve kupaca.

Iz naše ponude posebno izdvajamo izradu stolarije od punog, masivnog drveta od kojih izdvajamo hrast, ariš, jasen, smreku i bukvu. Slijedom 30-to godišnjeg iskustva u izradi proizvoda od masivnog drveta , nudimo vam ulazna i sobna vrata, prozore sa i bez grilja, balkonska vrata, stepenice, kuhinje, ormare, vitrine, barske stolice, krevete, rukohvate, stolove i klupe te druge proizvode od punog drveta.

U mogućnosti smo ponuditi vrata i prozore sa Izo i običnim staklom, ravnih ili zakrivljenih oblika , sa drvenim ukladama ili bez kao i sve izvedbe lučnih prozora kao i prozora nepravilnih oblika.

U području namještaja po mjeri izdvajamo izradu kuhinja od iverala , mediapana ili masivnog drveta, garderobne ormare s kliznim vratima, dječje sobe, dječje i bračne krevete, dnevne boravke, kao i sav ostali namještaj po mjeri.


Prilagođavamo izradu namještaja i stolarije vašim željama i zahtjevima , besplatno nudimo 3D vizualizaciju idejnog rješenja uređenja vaše kuhinje ili neke druge prostorije, te kreiramo najbolje rješenje za vas.

Kontakt Info

Stolarija Rončević
izrada namještaja i drvene stolarije po mjeri

V. Nazora 52, Trenkovo
34330 Velika

e-mail: info@stolarija-roncevic.hr

tel: 098 903 41 29
fax: 034 246 230